COROthuisbatterij

CORO Zonnepanelen inspireert, adviseert, installeert en zorgt voor dé oplossing!
Vakkundige installatie
Advies op maat
Monitoring
A-kwaliteit producten

Een toekomstbestendig huis met Huawei Solar Huawei omvormer en thuisbatterij

Met de LUNA thuisbatterij van Huawei kan de extra opgewekte energie opgeslagen worden, zodat het op een ander moment gebruikt kan worden. Dit biedt enorm veel voordeel voor de consument zelf, zo neemt de hoeveelheid stroom die ze van de netbeheerder moeten afnemen enorm af, waardoor dus de maandelijkse energierekening drastisch lager is.

De voordelen van een thuisbatterij

Een thuisbatterij, ook wel bekend als een thuisaccu of energieopslagsysteem, slaat elektriciteit op die wordt opgewekt door zonnepanelen of afkomstig is van het elektriciteitsnet. Deze opgeslagen energie kan later worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens piekuren wanneer de elektriciteitskosten hoger zijn, of tijdens stroomuitval om uw huis van stroom te voorzien. Thuisbatterijen helpen ook om zelf opgewekte hernieuwbare energie efficiënter te benutten en verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
Verhouding waarden
Energie onafhankelijk
Verhouding waarden
Energiekosten
Verhouding waarden
Netbeheerder
Geen usp cards gevonden

De oplossingen van CORO Zonnepanelen

Ondanks dat een thuisbatterij geen nieuw product is, zien we dat het in Nederland nog minder bekend is. CORO Zonnepanelen heeft zich breed georiënteerd en verschillende fabrikaten getest om uiteindelijk een passende oplossing aan te bieden. Het CORO assortiment is hierdoor uitgebreid met Huawei omvormers en thuisbatterijen!
IMG_0137
Zeer snelle en nette plaatsing van materialen, alles verlopen volgens afspraak.
Dhr. C. Luijten
Fijne 1e gesprekken, ook nadat we door omstandigheden pas een jaar later dan gepland de zonnepanelen lieten plaatsen. We zijn goed geïnformeerd over de installatie. Tijdens het monteren/ installeren ook duidelijkheid, fijne communicatie en begripvol. De installatie werkt naar behoren, laat de zon maar schijnen.
Marc Balemans
Hel fijne service bij CORO, van advies tot installatie. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Dhr. Elligens
Zeer tevreden over de gang van zaken m.b.t. installatie, service en customer focus! CORO is een goede keuze en kunnen we van harte aanbevelen!
Olaf Jorissen
Alles conform afspraak, offerte en opdracht uitgevoerd. Netjes en veilig gewerkt en werkend opgeleverd. Er zijn te veel bedrijven die de veiligheid en afwerking niet zo nauw nemen. Coro Zonnepanelen doet het goed, veilig en netjes...
Rob Aarden
Ondanks de vrieskou wisten de mannen van Coro onze 16 panelen toch binnen de geschatte twee dagen(correct!!) te plaatsen. Ook het meedenken over de batterij en andere drempeltjes is zonder meer geweldig.
Michaël
Zeer persoonlijke benadering, volop meegedacht over aanpassingen aan het dak, optimale hoeveelheid panelen en plaats omvormer en bekabeling. Plaatsing zelf door aardige Nederlandse medewerkers en prettige communicatie. Bij constatering onveiligheden in de meterkast, ter plekke opgelost. Al met al zeer tevreden. En ze liggen mooier dan bij de buren :)
Dhr. Van Dijkman
Prima bedrijf, alle afspraken worden nagekomen. Vriendelijke vertegenwoordiger, goeie uitleg over de werking en installatie van zonnepanelen. Monteurs zijn beleefd, hebben net werk geleverd.
J. Dirven

Veel gestelde vragen

Meeste gestelde vragen over thuisbatterijen
Blablala
Blablala
Blablala
Blablala
Script completed.