COROthuisbatterij

CORO Zonnepanelen inspireert, adviseert, installeert en zorgt voor dé oplossing!
Vakkundige installatie
Advies op maat
Monitoring
A-kwaliteit producten

Een toekomstbestendig huis met Huawei Solar Huawei omvormer en thuisbatterij

Met de LUNA thuisbatterij van Huawei kan de extra opgewekte energie opgeslagen worden, zodat het op een ander moment gebruikt kan worden. Dit biedt enorm veel voordeel voor de consument zelf, zo neemt de hoeveelheid stroom die ze van de netbeheerder moeten afnemen enorm af, waardoor dus de maandelijkse energierekening drastisch lager is.

De voordelen van een thuisbatterij

Een thuisbatterij, ook wel bekend als een thuisaccu of energieopslagsysteem, slaat elektriciteit op die wordt opgewekt door zonnepanelen of afkomstig is van het elektriciteitsnet. Deze opgeslagen energie kan later worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens piekuren wanneer de elektriciteitskosten hoger zijn, of tijdens stroomuitval om uw huis van stroom te voorzien. Thuisbatterijen helpen ook om zelf opgewekte hernieuwbare energie efficiënter te benutten en verminderen de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.
Verhouding waarden
Energie onafhankelijk
Verhouding waarden
Energiekosten
Verhouding waarden
Netbeheerder
Geen usp cards gevonden

De oplossingen van CORO Zonnepanelen

Ondanks dat een thuisbatterij geen nieuw product is, zien we dat het in Nederland nog minder bekend is. CORO Zonnepanelen heeft zich breed georiënteerd en verschillende fabrikaten getest om uiteindelijk een passende oplossing aan te bieden. Het CORO assortiment is hierdoor uitgebreid met Huawei omvormers en thuisbatterijen!
IMG_0137
Coro heeft wederom alle werkzaamheden naar verwachting uitgevoerd. Last minute aanpassingen in de planning werd met veel flexibiliteit uitgevoerd. Prettig contact en werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, dus 5 sterren beoordeling.
Snelle levering en super vriendelijk met het plaatsen! Complimenten
Koos Foesenek
Uitstekende service. Gewoon een goed bedrijf.
Gerard Millenaar
Heldere duidelijke offerte. Fijn dat je in de showroom alles kunt zien. Zonnepanelen en batterij aangeschaft. Goede communicatie. Uitstekende monteurs die keurig netjes werken. Prima werk geleverd. We zijn zeer tevreden.
Heidy Flipsen-Karremans
Werken netjes, goed op elkaar ingespeeld, blij mee!
Monique Jansen
Zeer snelle en nette plaatsing van materialen, alles verlopen volgens afspraak.
Dhr. C. Luijten
Fijne 1e gesprekken, ook nadat we door omstandigheden pas een jaar later dan gepland de zonnepanelen lieten plaatsen. We zijn goed geïnformeerd over de installatie. Tijdens het monteren/ installeren ook duidelijkheid, fijne communicatie en begripvol. De installatie werkt naar behoren, laat de zon maar schijnen.
Marc Balemans
Hel fijne service bij CORO, van advies tot installatie. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Dhr. Elligens

Veel gestelde vragen

Meeste gestelde vragen over thuisbatterijen
Blablala
Blablala
Blablala
Blablala
Script completed.