Over onsCORO Zonnepanelen

De specialisten in zonne-energie
image 7
image 6
image 6-1

Introductie van   CORO Zonnepanelen

CORO Zonnepanelen de specialist in de zonne-energie sinds 2009. Wij beschikken over een enthousiast team van 8 medewerkers met ervaren eigen monteurs zorgen voor een veilige en vakkundige installatie met veel plezier. Wij zijn er trots op dat we gecertificeerd zijn door InstallQ en VCA, wat onze inzet voor kwaliteit en veiligheid onderstreept. Bij CORO Zonnepanelen streven we ernaar om oplossingen te bieden met zonnepanelen installaties en thuisbatterijen voor thema’s als energiekosten, milieu en energie onafhankelijkheid. Als Bredaas bedrijf zijn wij lokaal aanwezig en hebben we veel zonnepanelen installaties gemaakt in Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen, Terheijden en omliggende gemeentes.

Kies voor kwaliteit & zekerheid, kies voor CORO Zonnepanelen.

Hier zijn we trots op

Bijna 15 jaar ervaring
CORO Zonnepanelen is in 2009 gestart als specialist in zonnepanelen installaties voornamelijk gericht op particulieren.
Eigen monteurs
CORO Zonnepanelen heeft 5 eigen monteurs in dienst met kennis van elektrotechniek en het monteren van zonnepanelen installaties en thuisbatterijen.
Showroom
CORO Zonnepanelen is gevestigd in Breda en beschikt over een showroom. De koffie staat voor u klaar!

Kwaliteit en opbrengst in balans

Moeten we naast kwaliteit ook niet kiezen voor opbrengst? Als we een hogere prijs moeten betalen maar een veel betere opbrengst hebben, dan hebben we dus eigenlijk een voordeliger product en dus niet zoals veel mensen denken een duurder product. Onze tip: kijk dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de prestaties. Voordelig aangeboden zonnepanelen presteren aanmerkelijk minder bij lage lichtintensiteiten. Wij voorzien u graag van een passend advies.
Money saved by using energy with solar panel on the roof

Vrijblijvende adviesafspraak

Bij CORO Zonnepanelen staat persoonlijk contact bovenaan. Wij komen altijd vrijblijvend bij een langs voor een schouwing op locatie. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Geavanceerde simulaties voor gegarandeerde prestaties

Onze systemen worden nauwkeurig geanalyseerd met behulp van simulatiesoftware, waarbij we rekening houden met de hellingshoek, oriëntatie en locatie. Met historische weergegevens kunnen we realistische opbrengstwaarden verwachten. Onafhankelijke tests bevestigen de betrouwbaarheid van onze voorspellingen, en in de praktijk hebben we zelfs een hogere opbrengst behaald dan verwacht.
CORO Zonnepanelen - PVSOL

Team CORO

coro Patrick de Kort (1)
Patrick de Kort
Directeur / mede-eigenaar
coro Rob Smal (2)
Rob Smal
Adviseur
coro Mascha Pelkmans (1)
Mascha Pelkmans
Binnendienst
coro Philippe Rusch (1)
Philippe
Elektro- en storingsmonteur
coro Fatih Onal (1)
Fatih
Elektromonteur
coro Robert Verbeek (2)
Robert
Monteur
coro Tom van Bijsterveld (2)
Tom
Monteur
coro Manfred Jacobs (1)
Manfred Jacobs
Mede-eigenaar
coro Corne Rovers (2)
Corné Rovers
Oprichter
CORO Zonnepanelen showroom (1)

De zekerheden bij CORO Zonnepanelen

Betrouwbaar, Vakkundig & Milieuvriendelijk. Investeer in de toekomst van uw huis en portemonnee.

CORO Zonnepanelen showroom (2)

Kies voor kwaliteit en zekerheid

CORO Zonnepanelen is aangesloten bij Techniek Nederland en zijn InstallQ en VCA gecertificeerd. Dit geeft u als klant de zekerheid voor een lang, betrouwbaar en veilig gebruik van de zonnepanelen installtie.

Veelgestelde vragen

Wij hebben een mooie showroom in Breda. Alle zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen zijn hier te bezichtigen. De showroom is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, de kans bestaat wel dat de adviseurs op locatie zijn voor afspraken. Daarom adviseren wij om eventueel een afspraak te maken om dit te voorkomen. U bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar!
Wij komen gratis bij u langs voor een adviesgesprek. Tevens maken wij altijd een afspraak voor een schouwing op locatie zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.
Ons werkgebied is Breda en omstreken. In een straal van ongeveer 40 kilometer vanaf Breda.
CORO Zonnepanelen heeft zijn eigen monteurs. Geen ZZP er of ingehuurde mensen.
Wij zijn geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Script completed.