WAAROM EEN TECHNIEK  NEDERLAND INSTALLATEUR

Zonnepanelen verschijnen op steeds meer huizen en zijn voor huiseigenaren een interessante investering, zowel voor het milieu als voor de eigen portemonnee. Als u als huiseigenaar investeert in zonnepanelen dan haalt u vier keer meer rendement dan op uw spaarrekening. De investering verdient zich binnen 7 tot 8 jaar terug. Daarnaast heeft u gratis stroom van eigen dak. Bovendien maakt het uw huis ook waardevoller. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat kopers een huis met zonnepanelen aantrekkelijker vinden dan een huis zonder en daardoor bereid zijn er meer geld voor te betalen. Overweegt u te investeren in zonnepanelen, dan is het verstandig een SEI-erkende installateur of een Zonnekeur installateur in te schakelen. Hiermee weet u dat u ook over 25 jaar nog maximaal kunt profiteren van uw zonnepanelen.

Voor het beste rendement van uw zonnepanelen is het belangrijk dat het systeem wordt ontworpen voor uw specifieke situatie. Kies daarom voor een Techniek Nederland installatiebedrijf dat samen met u een plan van aanpak maakt voor een goede maatwerkoplossing.

 

                                                                                           KIES VOOR BETROUWBAARHEID EN ADVIES OP MAAT

Deze installateur inspecteert onder andere het oppervlak, de ligging, de helling en schaduwplekken op het dak. Hij levert een goede kwaliteit zonnepanelen en installeert deze vakkundig, zodat alles direct functioneert zoals het hoort.  De installateur zorgt indien wenselijk ook voor het onderhoud van uw systeem. Uiteraard krijgt u garantie op de zonnepanelen en het installatiewerk. Met een lokale Techniek Nederland-installateur bent u bovendien verzekerd van een aanspreekpunt in de buurt en vermijdt u ook heel wat (auto)kilometers.

Op installatiebedrijven met een SEI-erkenning zonnestroom kunt u vertrouwen. Deze bedrijven beschikken over specialistische kennis, vaardigheden en materialen die een veilige en ongestoorde werking van uw zonnepanelen garanderen. Ook kunt u letten op het Techniek Nederland-lidmaatschap. Techniek Nederland bedrijven staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit in het algemeen. U kunt rekenen op een goed product, vakkundige installatie en onderhoud en evenwichtige leveringsvoorwaarden. In geval van een geschil kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Installerende Bedrijven.