De zekerheden bij CORO Zonnepanelen

Kies voor kwaliteit en zekerheidKies voor CORO Zonnepanelen

Certificering in elektrotechniek en veilig werken is van cruciaal belang om te zorgen voor de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid in de elektrotechnische sector. De certificering bevestigen dat vakmensen goed zijn opgeleid en bevoegd zijn om aan elektrotechnische installatie werkzaamheden uit te voeren en daarnaast veilig te werken op hoogte.

Deskundige installatie

Bij CORO Zonnepanelen begrijpen we dat de installatie van zonnepanelen een cruciale stap is om de voordelen van zonne-energie te maximaliseren. Wat CORO onderscheidt, is dat we onze eigen monteurs in dienst hebben. Onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen met uitgebreide ervaring in zonne-energie producten. Ze hebben de kennis en expertise om uw zonnepanelen op een efficiënte en professionele manier te plaatsen, rekening houdend met de unieke specificaties van uw locatie. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, onze monteurs volgen strikte veiligheidsprotocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke installatie veilig wordt uitgevoerd, zonder compromissen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst met zonne-energie die voor u werkt.
IMG_3974
IMG_4002
Aanvullende diensten van Coro Zonnepanelen
Bij CORO Zonnepanelen houdt onze betrokkenheid niet op na de installatie. Ons service team staat klaar om te helpen wanneer de installatie aangepast moet worden of onderhoud nodig heeft. Denk hierbij aan het tijdelijk verwijderen van uw zonnepanelen vanwege onderhoud aan uw dak of dakkapel, maar ook voor het aanbrengen van vogelwering. Zijn er andere wensen? Stel uw vraag via ons contactformulier.
Service en onderhoud
Een zonnepanelen installatie is een investering voor lange termijn. Het is dan ook van groot belang dat de installatie goed geïnstalleerd wordt, maar ook dat u kunt rekenen op service en eventueel onderhoud. Coro Zonnepanelen bestaat al 15 jaar, dat is uitzonderlijk in deze branche.
Eigen monteurs
Onze monteurs werken al jaren bij CORO Zonnepanelen. Vakmensen die bekend zijn met montage van zonnepanelen, maar ook van elektrotechniek voor een veilige installatie.
Veilig werken
Werken op hoogte vraagt om extra aandacht en hulpmiddelen zodat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Een zonnepaneel is groot en zwaar en dit vraagt om extra aandacht, wat u kan verwachten van CORO Zonnepanelen.

Schoonmaken Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn voorzien van een coating. Door de panelen vaak te wassen, wordt deze coating beschadigd. Ons advies is om de zonnepanelen niet schoon te maken. Wilt u deze toch schoonmaken doe dit dan met osmose water en een zachte doek of spons. Osmose water wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmose water is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Gewoon kraanwater kan mogelijk een kalklaag op de panelen achterlaten.

Start aanvraag

Veelgestelde vragen

Een overzicht staat op echteinstallateur.nl In dit kwaliteitsregister kunt u erkende of gecertificeerde installatiebedrijven vinden op bijvoorbeeld postcode.
Mooi, zo’n lange garantie die wordt geboden, maar probeer altijd te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de garantie. En of de producent ook een helpdesk in Nederland of Europa heeft. Een garantie van 20 jaar klinkt mooi, maar je hebt er niet veel aan als je als consument zelf contact moet opnemen met een kantoor in China. Een goede leverancier handelt garantiegevallen voor de consumnet af.
5 jaar garantie op arbeidsloon en voorrijkosten bij werkzaamheden zonnepanelen installaties. 2 jaar garantie op arbeidsloon en voorrijkosten thuisbatterij. 2 jaar garantie op materiaal, arbeidsloon en voorrijkosten werkzaamheden meterkast/ overige.
Goedkope zonnepanelen klinkt interessant maar de waarheid is anders. Vaak zijn deze panelen van een whitelabel ( een eigen merknaam). In zo’n geval weet je niet welke fabrikant achter het product zit en wat gebeurt er dan met de garantie. Ook kunnen bij snel geproduceerde panelen delaminatie opntstaan. Dit is het van elkaar loskomen van verschillende laagjes binnen een zonnepaneel. Dit kan leiden tot een lagere opbrengst of zelfs onveilige situaties.
Je hoeft je zonnepanelen niet apart te verzekeren, zonnepanelen vallen onder de opstalverzekering. Het is wel een goed idee om je verzekeraar te melden wanneer je zonnepanelen aan je huis toevoegt: de herbouwwaarde stijgt immers.
Script completed.