Zonnepaneleninstallatie

CORO Zonnepanelen inspireert, adviseert, installeert en zorgt voor dé oplossing!
Zonnepanelen de oplossing
Vakkundige installatie
Advies op maat
A-kwaliteit producten
Veilig werken

Uw betrouwbare partner

Bij CORO Zonnepanelen begrijpen we het belang van duurzame energie en streven we ernaar om uw vertrouwde partner te zijn in de wereld van zonne-energie. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, maar ook vakkundige installatie en advies op maat om aan al uw energiebehoeften te voldoen.

Onze toewijding aan kwaliteit blijkt uit het gebruik van A-kwaliteit producten, zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen langdurig en efficiënt blijven werken. We begrijpen dat elke situatie anders is, daarom bieden we persoonlijk advies om een systeem te ontwerpen dat perfect bij uw specifieke behoeften past.

Kies voor CORO Zonnepanelen en stap over op groene energie met de zekerheid van betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

De voordelen van Zonnepanelen

Zonne-energie is een duurzame, kosteneffectieve en milieuvriendelijke bon van elektriciteit met tal van voordelen. Zonnepanelen spelen een cruciale rol in de overgang naar een groenere en duurzamere energietoekomst.
IMG_2960
Besparen op de energierekening
Zonnepanelen genereren elektriciteit uit zonlicht, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieleverancier. Dit vertaalt zich in lagere elektriciteitskosten en kan zelfs leiden tot een volledige eliminatie van uw energierekening.
CORO thuisbatterij
Energie onafhankelijkheid
Met zonnepanelen kunt u deels zelfvoorzienend worden wat betreft uw energiebehoeften. Dit betekent dat u minder kwetsbaar bent voor stijgende energieprijzen en met uw eigen verbruik dit kan beïnvloeden.
IMG_2961
Milieuvriendelijk
Zonne-energie is een schone en hernieuwbare bron van energie. Het verminderen van uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen draagt bij aan de vermindering van broeikasgasemissies en helpt de klimaatverandering te bestrijden.
IMG_2849
Verhoogde woningwaarde
Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw huis verhogen. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken door energiezuinige woningen met lagere operationele kosten.
CORO Zonnepanelen - salderingsregeling
Salderingsregeling
De energieleverancier is wettelijk verplicht de zonnestroom die je teruglevert op jaarbasis te verrekenen met je verbruik uit het elektriciteitsnet. Dit heet salderen. Alleen over je netto (gesaldeerde) verbruik (afgenomen energie min teruggeleverde energie) betaal je verbruikskosten, energiebelasting en btw.
Eco light bulb on wooden board. Green energy concept.
Stabiliteit
Zonne-energie is betrouwbaar en voorspelbaar, omdat de zon dagelijks opkomt. Dit in tegenstelling tot sommige andere energiebronnen die afhankelijk zijn van variabele brandstofprijzen en -beschikbaarheid.

Deskundige installatie

Bij CORO Zonnepanelen begrijpen we dat de installatie van zonnepanelen een cruciale stap is om de voordelen van zonne-energie te maximaliseren. Wat CORO onderscheidt, is dat we onze eigen monteurs in dienst hebben. Onze monteurs zijn gecertificeerde vakmensen met uitgebreide ervaring in zonne-energie projecten. Ze hebben de kennis en expertise om uw zonnepanelen op een efficiënte en professionele manier te plaatsen, rekening houdend met de unieke specificaties van uw locatie. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, onze monteurs volgen strikte veiligheidsprotocollen en -richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke installatie veilig wordt uitgevoerd, zonder compromissen. Kies CORO Zonnepanelen voor deskundige installatie door gecertificeerde vakmensen, onze eigen toegewijde monteurs, betrouwbaarheid van begin tot eind en een onwrikbare toewijding aan veilig werken. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst met zonne-energie die voor u werkt.
Kwaliteit
Bij het investeren in zonne-energie is kwaliteit essentieel, en dat is precies wat u krijgt bij onze installaties. Wij streven naar de hoogste normen om ervoor te zorgen dat uw zonne-energie installatie betrouwbaar en efficiënt werkt, zowel voor nu als in de toekomst.
Gecertificeerd
CORO Zonnepanelen is lid van Techniek Nederland, VCA (veilig werken) en InstallQ gecertificeerd. Onze ervaren en gecertificeerde vakmensen zorgen voor een vlekkeloze installatie die voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.
Eigen monteurs
Onze monteurs werken al jaren bij CORO Zonnepanelen en hebben uitgebreide ervaring in zonne-energie installaties. Vakmensen die bekend zijn met montage van zonnepanelen, maar ook van elektrotechniek voor een veilige installatie.
Veilig werken
Werken op hoogte vraagt om extra aandacht en hulpmiddelen zodat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Een zonnepaneel is groot en zwaar en dit vraagt om extra aandacht, wat u kan verwachten van CORO Zonnepanelen.

Aanvullende diensten van CORO Zonnepanelen

Bij CORO Zonnepanelen houdt onze betrokkenheid niet op na de installatie. Ons service team staat klaar om te helpen wanneer de installatie aangepast moet worden of onderhoud nodig heeft. Denk hierbij aan het tijdelijk verwijderen van uw zonnepanelen vanwege onderhoud aan uw dak of dakkapel, maar ook voor het aanbrengen van vogelwering. Zijn er andere wensen? Stel uw vraag via ons contactformulier.
CORO Zonnepanelen - vogelwering

Beoordelingen waar we trots op zijn

Deze beoordelingen hebben we onlangs ontvangen op onze website
Zeer snelle en nette plaatsing van materialen, alles verlopen volgens afspraak.
Dhr. C. Luijten
Fijne 1e gesprekken, ook nadat we door omstandigheden pas een jaar later dan gepland de zonnepanelen lieten plaatsen. We zijn goed geïnformeerd over de installatie. Tijdens het monteren/ installeren ook duidelijkheid, fijne communicatie en begripvol. De installatie werkt naar behoren, laat de zon maar schijnen.
Marc Balemans
Hel fijne service bij CORO, van advies tot installatie. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Dhr. Elligens
Zeer tevreden over de gang van zaken m.b.t. installatie, service en customer focus! CORO is een goede keuze en kunnen we van harte aanbevelen!
Olaf Jorissen
Alles conform afspraak, offerte en opdracht uitgevoerd. Netjes en veilig gewerkt en werkend opgeleverd. Er zijn te veel bedrijven die de veiligheid en afwerking niet zo nauw nemen. Coro Zonnepanelen doet het goed, veilig en netjes...
Rob Aarden
Ondanks de vrieskou wisten de mannen van Coro onze 16 panelen toch binnen de geschatte twee dagen(correct!!) te plaatsen. Ook het meedenken over de batterij en andere drempeltjes is zonder meer geweldig.
Michaël
Zeer persoonlijke benadering, volop meegedacht over aanpassingen aan het dak, optimale hoeveelheid panelen en plaats omvormer en bekabeling. Plaatsing zelf door aardige Nederlandse medewerkers en prettige communicatie. Bij constatering onveiligheden in de meterkast, ter plekke opgelost. Al met al zeer tevreden. En ze liggen mooier dan bij de buren :)
Dhr. Van Dijkman
Prima bedrijf, alle afspraken worden nagekomen. Vriendelijke vertegenwoordiger, goeie uitleg over de werking en installatie van zonnepanelen. Monteurs zijn beleefd, hebben net werk geleverd.
J. Dirven

Interesse? Vraag een offerte of persoonlijk gesprek aan.

Veelgestelde vragen

Ja. Zeer rendabel zelfs. De Consumentenbond, onderzocht recentelijk het rendement van zonnepanelen. Volgens hen besparen zonnepanelen gemiddeld €1440,- per jaar. Met de huidige installatiekosten zou je de investering in zonnepanelen dus al binnen 3-6 jaar terugverdienen. Met een gemiddelde levensduur van 25 jaar is dat dus flinke winst.
Als eigenaar van zonnepanelen wekt u uw eigen zonne-energie op. Een deel verbruikt u direct zelf, de overige zonnestroom levert u aan het elektriciteitsnet. Dit wordt door de energieleverancier gemeten met een slimme energiemeter. In de praktijk verbruikt u opgewerkte zonnestroom direct in uw huishouden, het overschot ‘verkoopt’ u aan de energieleverancier. U kunt geen factuur sturen, de energiemaatschappij houdt hier rekening mee. Ieder jaar wordt het aantal opgewekte kWh zonnestroom verrekend met de stroom die u verbruikt hebt, bijvoorbeeld als de zon niet schijnt. Hiervoor ontvangt u hetzelfde tarief. Uw verbruik streept de energieleverancier weg tegen de stroom die u zelf opwekt. Dat is salderen.
De prijs van stroom verandert momenteel vaak. Door wereldwijde, langlopende ontwikkelingen, maar ook door een plotselinge crisis zoals in Oekraïne. Je eigen stroom opwekken biedt dan zekerheid en grip. Die onafhankelijkheid blijft, onafhankelijk van veranderingen in de wetten en regels. Daarnaast gaan bijvoorbeeld de technologische ontwikkelingen momenteel snel. Er wordt met man en macht gewerkt om een oplossing te vinden voor de problemen op het stroomnet. De verwachting is dat de stroomkosten van zonnestroom steeds meer zullen schommelen gedurende de dag. Door gebruik te maken van slimme meters die flexibele stroomprijzen bieden, krijg je meer grip op je stroomkosten. Door bijvoorbeeld overdag je was te draaien, als de stroom goedkoper is.
Op dit moment is de salderingsregeling zó voordelig dat het invloed heeft op de inkomsten van energiebedrijven. Dit compenseren ze door extra kosten te rekenen aan eigenaren van zonnepanelen. Momenteel heeft echter maar één energiebedrijf een terugleverheffing ingesteld. Wij verwachten dat deze kosten zullen afnemen of verdwijnen zodra de kosten voor de energiebedrijven meer in balans zijn. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren met het aanpassen of afbouwen van de salderingsregeling.
Zonnepanelen zijn voorzien van een zelfreinigende coating. Door de panelen vaak te wassen, wordt deze coating beschadigd. Ons advies is daarom om de panelen slechts 1 x per 5 jaar te wassen. En als u de panelen dan laat wassen, doe dat dan met osmose water. Osmose water wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmose water is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Gewoon kraanwater kan mogelijk een kalklaag op de panelen achterlaten.
Script completed.