Zonnepaneleninstallatie

CORO Zonnepanelen inspireert, adviseert, installeert en zorgt voor dé oplossing!
Vakkundige installatie
Advies op maat
A-kwaliteit producten
Veilig werken

Uw betrouwbare partner

Bij CORO Zonnepanelen begrijpen we het belang van duurzame energie en streven we ernaar om uw vertrouwde partner te zijn in de wereld van zonne-energie. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, maar ook vakkundige installatie en advies op maat om aan al uw energiebehoeften te voldoen.

Onze toewijding aan kwaliteit blijkt uit het gebruik van A-kwaliteit producten, zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen langdurig en efficiënt blijven werken. We begrijpen dat elke situatie anders is, daarom bieden we persoonlijk advies om een systeem te ontwerpen dat perfect bij uw specifieke behoeften past.

Kies voor CORO Zonnepanelen en stap over op groene energie met de zekerheid van betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

De voordelen van Zonnepanelen

Zonne-energie is een duurzame, kosteneffectieve en milieuvriendelijke bon van elektriciteit met tal van voordelen. Zonnepanelen spelen een cruciale rol in de overgang naar een groenere en duurzamere energietoekomst.
IMG_2960
Besparen op de energierekening
Zonnepanelen genereren elektriciteit uit zonlicht, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieleverancier. Dit vertaalt zich in lagere elektriciteitskosten en kan zelfs leiden tot een volledige eliminatie van uw energierekening.
CORO thuisbatterij
Energie onafhankelijkheid
Met zonnepanelen kunt u deels zelfvoorzienend worden wat betreft uw energiebehoeften. Dit betekent dat u minder kwetsbaar bent voor stijgende energieprijzen en met uw eigen verbruik dit kan beïnvloeden.
IMG_2961
Milieuvriendelijk
Zonne-energie is een schone en hernieuwbare bron van energie. Het verminderen van uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen draagt bij aan de vermindering van broeikasgasemissies en helpt de klimaatverandering te bestrijden.
IMG_2849
Verhoogde woningwaarde
Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw huis verhogen. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken door energiezuinige woningen met lagere operationele kosten.
salderen_terugbetalen
Salderingsregeling blijft!
Huishoudens en kleine bedrijven kunnen zelf opgewekte elektriciteit terugleveren aan het net. Met de salderingsregeling kan de jaarlijks opgewekte elektriciteit weggestreept worden tegen het jaarlijkse verbruik.
Eco light bulb on wooden board. Green energy concept.
Stabiliteit
Zonne-energie is betrouwbaar en voorspelbaar, omdat de zon dagelijks opkomt. Dit in tegenstelling tot sommige andere energiebronnen die afhankelijk zijn van variabele brandstofprijzen en -beschikbaarheid.

Deskundig en eerlijk advies

Met een klein team van specialisten zijn wij dagelijks onderweg met het plaatsen en in bedrijf stellen van zonnepanelen installatie en thuisbatterijen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen dus alle plaatsingen in eigen beheer, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte installatie. Wij dit vanuit onze standplaats in de gemeente Breda.
Kwaliteit
Bij het investeren in zonne-energie is kwaliteit essentieel, en dat is precies wat u krijgt bij onze installaties. Wij streven naar de hoogste normen om ervoor te zorgen dat uw zonne-energie installatie betrouwbaar en efficiënt werkt, zowel voor nu als in de toekomst.
Gecertificeerd
CORO Zonnepanelen is lid van Techniek Nederland, VCA (veilig werken) en InstallQ gecertificeerd. Onze ervaren en gecertificeerde vakmensen zorgen voor een vlekkeloze installatie die voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap.
Eigen monteurs
Onze monteurs werken al jaren bij CORO Zonnepanelen en hebben uitgebreide ervaring in zonne-energie installaties. Vakmensen die bekend zijn met montage van zonnepanelen, maar ook van elektrotechniek voor een veilige installatie.
Veilig werken
Werken op hoogte vraagt om extra aandacht en hulpmiddelen zodat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Een zonnepaneel is groot en zwaar en dit vraagt om extra aandacht, wat u kan verwachten van CORO Zonnepanelen.

Aanvullende diensten van CORO Zonnepanelen

Bij CORO Zonnepanelen houdt onze betrokkenheid niet op na de installatie. Ons service team staat klaar om te helpen wanneer de installatie aangepast moet worden of onderhoud nodig heeft. Denk hierbij aan het tijdelijk verwijderen van uw zonnepanelen vanwege onderhoud aan uw dak of dakkapel, maar ook voor het aanbrengen van vogelwering. Zijn er andere wensen? Stel uw vraag via ons contactformulier.
CORO Zonnepanelen - vogelwering

Beoordelingen waar we trots op zijn

Deze beoordelingen hebben we onlangs ontvangen op onze website
Coro heeft wederom alle werkzaamheden naar verwachting uitgevoerd. Last minute aanpassingen in de planning werd met veel flexibiliteit uitgevoerd. Prettig contact en werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, dus 5 sterren beoordeling.
Snelle levering en super vriendelijk met het plaatsen! Complimenten
Koos Foesenek
Uitstekende service. Gewoon een goed bedrijf.
Gerard Millenaar
Heldere duidelijke offerte. Fijn dat je in de showroom alles kunt zien. Zonnepanelen en batterij aangeschaft. Goede communicatie. Uitstekende monteurs die keurig netjes werken. Prima werk geleverd. We zijn zeer tevreden.
Heidy Flipsen-Karremans
Werken netjes, goed op elkaar ingespeeld, blij mee!
Monique Jansen
Zeer snelle en nette plaatsing van materialen, alles verlopen volgens afspraak.
Dhr. C. Luijten
Fijne 1e gesprekken, ook nadat we door omstandigheden pas een jaar later dan gepland de zonnepanelen lieten plaatsen. We zijn goed geïnformeerd over de installatie. Tijdens het monteren/ installeren ook duidelijkheid, fijne communicatie en begripvol. De installatie werkt naar behoren, laat de zon maar schijnen.
Marc Balemans
Hel fijne service bij CORO, van advies tot installatie. We zijn dan ook erg blij met het resultaat!
Dhr. Elligens

Interesse? Vraag een offerte of persoonlijk gesprek aan.

Veelgestelde vragen

Ja. Zeer rendabel zelfs. De Consumentenbond, onderzocht recentelijk het rendement van zonnepanelen. Volgens hen besparen zonnepanelen gemiddeld €1440,- per jaar. Met de huidige installatiekosten zou je de investering in zonnepanelen dus al binnen 3-6 jaar terugverdienen. Met een gemiddelde levensduur van 25 jaar is dat dus flinke winst.
Als eigenaar van zonnepanelen wekt u uw eigen zonne-energie op. Een deel verbruikt u direct zelf, de overige zonnestroom levert u aan het elektriciteitsnet. Dit wordt door de energieleverancier gemeten met een slimme energiemeter. In de praktijk verbruikt u opgewerkte zonnestroom direct in uw huishouden, het overschot ‘verkoopt’ u aan de energieleverancier. U kunt geen factuur sturen, de energiemaatschappij houdt hier rekening mee. Ieder jaar wordt het aantal opgewekte kWh zonnestroom verrekend met de stroom die u verbruikt hebt, bijvoorbeeld als de zon niet schijnt. Hiervoor ontvangt u hetzelfde tarief. Uw verbruik streept de energieleverancier weg tegen de stroom die u zelf opwekt. Dat is salderen.
De prijs van stroom verandert momenteel vaak. Door wereldwijde, langlopende ontwikkelingen, maar ook door een plotselinge crisis zoals in Oekraïne. Je eigen stroom opwekken biedt dan zekerheid en grip. Die onafhankelijkheid blijft, onafhankelijk van veranderingen in de wetten en regels. Daarnaast gaan bijvoorbeeld de technologische ontwikkelingen momenteel snel. Er wordt met man en macht gewerkt om een oplossing te vinden voor de problemen op het stroomnet. De verwachting is dat de stroomkosten van zonnestroom steeds meer zullen schommelen gedurende de dag. Door gebruik te maken van slimme meters die flexibele stroomprijzen bieden, krijg je meer grip op je stroomkosten. Door bijvoorbeeld overdag je was te draaien, als de stroom goedkoper is.
Op dit moment is de salderingsregeling zó voordelig dat het invloed heeft op de inkomsten van energiebedrijven. Dit compenseren ze door extra kosten te rekenen aan eigenaren van zonnepanelen. Momenteel heeft echter maar één energiebedrijf een terugleverheffing ingesteld. Wij verwachten dat deze kosten zullen afnemen of verdwijnen zodra de kosten voor de energiebedrijven meer in balans zijn. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren met het aanpassen of afbouwen van de salderingsregeling.
Zonnepanelen zijn voorzien van een zelfreinigende coating. Door de panelen vaak te wassen, wordt deze coating beschadigd. Ons advies is daarom om de panelen slechts 1 x per 5 jaar te wassen. En als u de panelen dan laat wassen, doe dat dan met osmose water. Osmose water wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmose water is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Gewoon kraanwater kan mogelijk een kalklaag op de panelen achterlaten.
Script completed.