Kwaliteit enZekerheid

Kies voor kwaliteit en zekerheidCORO Zonnepanelen

Certificering in elektrotechniek en veilig werken is van cruciaal belang om te zorgen voor de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid in de elektrotechnische sector. De certificering bevestigen dat vakmensen goed zijn opgeleid en bevoegd zijn om aan elektrotechnische installatie werkzaamheden uit te voeren en daarnaast veilig te werken op hoogte.

InstallQ

Veilige installaties van goede kwaliteit, dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland gebruik van maakt. Om haar doelen te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen voor de totale installatiesector. Zij erkennen installateurs en bedrijven en informeren over certificeren. InstallQ is ontstaan uit een fusie tussen Sterkin en Zonnekeur en is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. De onafhankelijke stichting heeft in de markt een breed draagvlak, zoals onderinstallatiebedrijven, opdrachtgevers en overheid. Van een aantal verplichte certificeringen is InstallQ door de overheid aangewezen als schemabeheerder. Dit betekent dat het certificaat rechtgeldig is.
CORO Zonnepanelen - InstallQ (2)
CORO Zonnepanelen - VCA
VCA gecertificeerd
VCA is een afkorting van Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat is in 1994 op initiatief van aannemers en petrochemische bedrijven in het leven geroepen om het beleid rondom veiligheid onafhankelijk te kunnen toetsen. Het doel ervan is de veiligheid op de werkplek te vergroten. Als werknemer én werkgever is het van belang aantoonbaar bewust te zijn van mogelijke gevaren op de werkplek. Met een VCA gecertificeerde installateur bent u er zeker van dat de installatie veilig wordt geplaatst. Dit is voor de monteurs belangrijk maar ook voor u als klant. U wilt toch niet dat er een monteur van de ladder valt in uw tuin?
Persoonlijk advies
Een schouwing op locatie behoort tot het traject, onze adviseur bespreekt de werkzaamheden en dit voorkomt verassingen achteraf.
Showroom in Breda
Kom langs en wordt geïnspireerd. In de showroom staan zonnepanelen, dakconstructies, maar ook een werkende omvormer en thuisbatterij. De koffie staat klaar!
Eigen monteurs
Onze monteurs werken al jaren bij CORO Zonnepanelen. Vakmensen die bekend zijn met montage van zonnepanelen, maar ook van elektrotechniek voor een veilige installatie.

Techniek Nederland

Bij Techniek Nederland kunt u rekenen op een goed product, vakkundige installatie en onderhoud en evenwichtige leveringsvoorwaarden. De installateur inspecteert onder andere het oppervlak, de ligging, de helling en schaduwplekken op het dak. Hij levert een goede kwaliteit en installeert deze vakkundig, zodat alles direct functioneert zoals het hoort. Uiteraard krijgt u garantie op de zonnepanelen en het installatiewerk. Met een lokale Techniek Nederland installateur bent u bovendien verzekerd van een aanspreekpunt in de buurt.

Start aanvraag

Veelgestelde vragen

Een overzicht staat op echteinstallateur.nl In dit kwaliteitsregister kunt u erkende of gecertificeerde installatiebedrijven vinden op bijvoorbeeld postcode.
Mooi, zo’n lange garantie die wordt geboden, maar probeer altijd te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de garantie. En of de producent ook een helpdesk in Nederland of Europa heeft. Een garantie van 20 jaar klinkt mooi, maar je hebt er niet veel aan als je als consument zelf contact moet opnemen met een kantoor in China. Een goede leverancier handelt garantiegevallen voor de consumnet af.
5 jaar garantie op arbeidsloon en voorrijkosten bij werkzaamheden zonnepanelen installaties. 2 jaar garantie op arbeidsloon en voorrijkosten thuisbatterij. 2 jaar garantie op materiaal, arbeidsloon en voorrijkosten werkzaamheden meterkast/ overige.
Goedkope zonnepanelen klinkt interessant maar de waarheid is anders. Vaak zijn deze panelen van een whitelabel ( een eigen merknaam). In zo’n geval weet je niet welke fabrikant achter het product zit en wat gebeurt er dan met de garantie. Ook kunnen bij snel geproduceerde panelen delaminatie opntstaan. Dit is het van elkaar loskomen van verschillende laagjes binnen een zonnepaneel. Dit kan leiden tot een lagere opbrengst of zelfs onveilige situaties.
Je hoeft je zonnepanelen niet apart te verzekeren, zonnepanelen vallen onder de opstalverzekering. Het is wel een goed idee om je verzekeraar te melden wanneer je zonnepanelen aan je huis toevoegt: de herbouwwaarde stijgt immers.
Script completed.